Wie zijn wij

In 2013 zijn we gestart met de dameskledingzaak TOF ‘Touch Of Fashion’ in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Een trendy fashion en lifestyle winkel met heel veel mooie Nederlandse en Scandinavische merken, zoals Studio Anneloes, Minus, &CO Woman, Peppercorn, Garcia, Geisha, Esqualo, Zusss en Babouche. Inmiddels zijn wij verhuisd naar de Van Mandersloostraat 6, tevens in Alphen aan den Rijn. 

Naast dameskleding verkopen we ook accessoires zoals sjaals, tassen en schoenen, maar ook mooie lifestyle producten van Zusss. De collectie Lifestyle producten is uitgebreider in onze fysieke winkel in Alphen aan den Rijn, dus kom snel een kijkje nemen.

Door de jaren heen hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd, die we naast de mooie collecties in de winkel, graag dat beetje extra willen bieden. Zo hebben, wij in onze vernieuwde winkel, een sfeervolle koffiehoek met heerlijke koffie en thee voor jullie klaarstaan. Daarnaast organiseren wij private shopavondjes, modeshows en fashion events. Kortom veel gezelligheid en mode-inspiratie!

Natuurlijk doe ik dit niet alleen! Samen met mijn team, dat inmiddels voelt als familie, werken wij elke dag met passie en heel veel gezelligheid. Wij doen graag dat beetje extra om klanten een echte beleving te geven.

Ook in de webshop willen we deze extra beleving geven en maken we van het inpakken van elke bestelling een feestje.