Voorjaarstrends 2022

Na de donkere en grijze maanden, kunnen we niet wachten op het voorjaarszonnetje, blote benen en drankjes op het terras. Bijna is het zover, maar is onze garderobe hier al klaar voor? Ontdek hier de trends voor de lente en zomer van 2022!

Comfort
Comfort is de trend die we ook dit voorjaar weer veel terugzien. Comfortabele loungewear van zachte stoffen en mooie breisels. Maar ook travelstof en jogginsstof dat als een tweede huid aanvoelt, maar er toch netjes en gekleed uit ziet. Niet alleen voor thuis dus.

Meer kleur!
Naast de mooie natureltinten, die we elk jaar terugzien, is er dit voorjaar meer kleur! We zien veel zachte en frisse pasteltinten, maar hier en daar ook felle kleuren, zoals roze, koraal, geel en blauw. En dit jaar zien we kleur niet alleen in de kleding, maar ook de accessoires, zoals tassen en schoenen hebben meer kleur.

Natuurtinten
Niet alles uit onze voorjaars- en zomergarderobe heeft kleur, dit jaar zien we ook veel natuurtinten. Denk hierbij aan zandkleur, beige, lichtbruin, taupe en crème. Deze tinten zien we niet alleen bij jassen (denk aan de klassieke trenchcoat) en tops, maar juist ook bij broeken, rokken en schoenen (safari chic).

Overhemden en pakken
Dit jaar zijn niet alle trends vrouwelijk en getailleerd. We zien in heel veel damescollecties ook pakken en wijde overhemden. De pakken zijn vaak wat wijder en vallen recht naar beneden. Zo ook de overhemden die op deze manier goed gecombineerd kunnen worden met een strakke broek of flared jeans.

Pofmouwtjes
Terug van weggeweest dit jaar is de pofmouw. We zien dit voorjaar niet alleen pofmouwtjes bij bloesjes, maar ook bij truien, jasjes en t-shirts. Vaak is de basis vrij simpel en in 1 kleur en zorgt het pofmouwtje voor een speels effect, wat jouw outfit uniek maakt.

Combineren
Dezelfde outfit meerdere keren dragen, maar dan toch met een ander effect? Deze duurzame optie zien we dit jaar veel terug. Je maakt jouw outfit casual met een sneaker eronder. Wil je meer gekleed gaan, kies dan voor een sandaaltje of een klein hakje. En in je vrije tijd? Dan draag je precies dezelfde outfit met een slippertje.

Blijf op de hoogte

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van alles over onze winkel of webshop.