Verzenden & Retourneren

VERZENDING

Nederland
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL, bestellingen vanaf 80 euro worden gratis verzonden m.u.v. sale, bij bestellingen tot 80 euro komen er €5,75 verzendkosten bij. Bestellingen die van maandag t/m vrijdag vóór 12:00 uur geplaatst worden, worden op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Europa
Voor verzendingen buiten Nederland (Europa) wordt voor bestellingen onder de €150,- €13,- verzendkosten in rekening gebracht. Alle bestellingen vanaf €150,- worden gratis verzonden m.u.v. sale.

RETOURNEREN

Let op: Items uit de sale kunnen niet geruild of retour gestuurd worden!

Je hebt als consument 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je binnen deze 14 dagen vinden dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet kun je het product aan ons retour zenden.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen voor een ander artikel dan vragen wij je dit artikel opnieuw te bestellen in onze webshop. In verband met ons voorraad systeem is dit de veiligste en snelste manier om een nieuw artikel te ontvangen.

Retourneren
Als je besloten hebt dat je het product wilt retourneren, laat dit ons dan weten per mail klantenservice@tofalphen.nl en stuur het product terug per post met een vervoerder naar keuze. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Verstuur het te retourneren item(s) in de originele verpakking, met de producten voorzien van originele labels. Stuur ook de pakbon welke je bij jouw bestelling hebt ontvangen mee retour.

Retouradres: 
Van Mandersloostraat 6
2406 CD Alphen aan den Rijn

Wanneer we het product in goede staat ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Bestel je iets via de winkel? Dan ontvang je geen geld terug, maar een tegoedbon welke je voor jouw volgende winkel bestelling of bezoek kunt gebruiken.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen
– De artikelen moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren
– De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt
– Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour
– Zonder retouraanmelding via de link kunnen we je retour niet verwerken.

Retourzending bij defect of verkeerd artikel
Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via webshop@tofalphen.nl) bij ons dient te melden.

Aansprakelijkheid bij schade of verlies
De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij schade of verlies ligt bij TOF Alphen en gaat over op de consument als hij het product heeft ontvangen. Vanaf dat moment ben je dus zelf aansprakelijk voor schade of verlies.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen.

Let op! Retourzendingen zonder aanmelding kunnen niet in behandeling genomen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.