Ruilen & Retourneren

VERZENDING

Nederland
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL, bestellingen vanaf 80 euro worden gratis verzonden m.u.v. sale, bij bestellingen tot 80 euro komen er €5,75 verzendkosten bij. Bestellingen die vóór 12:00 uur geplaatst worden, worden op werkdagen dezelfde dag verzonden.

Europa
Voor verzendingen buiten Nederland (Europa) wordt voor bestellingen onder de €150,- €13,- verzendkosten in rekening gebracht. Alle bestellingen vanaf €150,- worden gratis verzonden m.u.v. sale.

RETOURNEREN

Let op: Items uit de sale kunnen niet geruild of retour gestuurd worden!

Je hebt als consument 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je binnen deze 14 dagen vinden dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet kun je het product aan ons retour zenden.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen voor een ander artikel dan vragen wij je dit artikel opnieuw te bestellen in onze webshop. In verband met ons voorraad systeem is dit de veiligste en snelste manier om een nieuw artikel te ontvangen.

Retourneren
Als je besloten hebt dat je het product wilt retourneren, stuur je het product terug per post. Dit doe je in de originele verpakking, met de producten voorzien van originele labels.

Klik hier om te retourneren.

Via de link krijg je een verzendlabel met track & trace code zodat je het pakket kunt volgen. Bewaar deze code goed tot je een ontvangstmelding van ons krijgt. Wij sturen je een bevestiging wanneer we het product retour hebben gekregen. Houd er rekening mee dat de kosten (€5,75) en verantwoordelijkheden van retourzendingen voor eigen rekening zijn.

Wanneer we het product in goede staat ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten (€5,75) binnen 14 dagen teruggestort.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen
– De artikelen moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren
– De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt
– Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour
– Zonder retouraanmelding via de link kunnen we je retour niet verwerken.

Retourzending bij defect of verkeerd artikel
Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via webshop@tofalphen.nl) bij ons dient te melden.

Aansprakelijkheid bij schade of verlies
De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij schade of verlies ligt bij TOF Alphen en gaat over op de consument als hij het product heeft ontvangen. Vanaf dat moment ben je dus zelf aansprakelijk voor schade of verlies.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen.

Retourneren bij afhalen in de winkel

Afhaal orders in de winkel kan je niet retourneren via het officiële retourportaal op de website. Daarvoor in de plaats een retouraanmelding naar het emailadres webshop@tofalphen.nl  met daarbij je ordernummer, het artikel en de maat. Na ontvangst maken wij een retourlabel aan en sturen deze per email naar je toe zodat je het pakket kan afgeven bij een PostNL punt. Retourkosten (€ 5.75) zijn voor eigen rekening.

Bestellingen vanuit de winkel kunnen alleen geruild worden in de winkel voor een tegoedbon.

Retourneren webshop
Retourneren is eenvoudig.

  1. Vul via de link https://tofalphen.shipping-portal.com het formulier in.
  2. Lever je pakket in bij een PostNL pakketpunt, bewaar het verzendbewijs.
  3. Je ontvangt een bevestiging wanneer we jouw retour hebben ontvangen.
  4. Bij retourzendingen zal het verschuldigde orderbedrag minus de verzendkosten (€5,75) binnen 14 dagen na ontvangst van je retourpakket teruggestort worden.

Let op! Retourzendingen zonder aanmelding kunnen niet in behandeling genomen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.